• 2
 • 83
 • 4
 • 95
 • 6
 • 7
 • Creatief Kinderwerk - Individueel lidmaatschap

  € 29.00

  Lidmaatschap zorgt ervoor dat je als persoon of als gezin een jaar lang toegang hebt tot alle ideeën op Creatief Kinderwerk.

  Je aanmelden voor een abonnement is heel eenvoudig. Al binnen een paar minuten heb je toegang tot alle bestaande en nieuwe ideeën. De betaling gaat via Ideal. Na het invullen van je gegevens en de betaling kan je al binnen een paar minuten online zijn en komen alle ideeën beschikbaar.

  Mocht je in België wonen en lid willen worden van Creatief Kinderwerk, dan kan je waarschijnlijk niet met Ideal betalen, maar dit is geen probleem. Als je ons een mail stuurt via info@creatiefkinderwerk.nl, dan maken wij een lidmaatschap voor je aan en kan je achteraf via een bankoverschrijving betalen.

 • Creatief Kinderwerk - Groepslidmaatschap

  € 99.00

  Hebben de kinderwerkers van jouw gemeente of de leerkrachten van jouw school al een groepslidmaatschap?

  Hoe vaak gebeurt het niet dat je op zoek bent naar dat ene idee dat jou helpt om je zondagsschoolles, je kindernevendienst of het Bijbelonderwijs in de klas net even aantrekkelijker, leuker of duidelijker te maken?

  boy child childhood 207653Hier op Creatief Kinderwerk vind je meer dan duizend creatieve werkvormen voor geloofsoverdracht aan kinderen. Elke maand komen er nieuwe ideeën bij.

  Een groepslidmaatschap is ideaal voor kerken of scholen

  Als gemeente of als school kan je heel gemakkelijk een groepslidmaatschap afsluiten. Dit is ideaal, want met een groepslidmaatschap hebben alle kinderwerkers of leerkrachten een jaar lang onbeperkt toegang geven tot alle ideeën op Creatief Kinderwerk.

  Deze kinderwerkers of leerkrachten delen dan dezelfde inlognaam en wachtwoord.

  Het is belangrijk om een inlognaam te kiezen die voor iedereen bruikbaar is. Bij een groepsabonnement hoeft dit geen emailadres te zijn. Het kan de naam van de school of van het kinderwerk zijn. Ditzelfde geldt voor het wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je met iedereen kunt delen.

  Betaling van een groepslidmaatschap kan op twee manieren:
   
  1.  Je kunt hier op de site via Ideal betalen, dan ontvang je na afloop een factuur zodat je de kosten (eventueel) kunt declareren. Als je voor deze optie kiest, klik op 'Kies dit lidmaatschap'.

  2.  Je kunt ons ook een mail sturen: info@creatiefkinderwerk.nl. Dan maken wij voor jou een groepslidmaatschap aan, zodat jullie gelijk kunnen inloggen. Wij sturen je dan achteraf een factuur, die door de organisatie betaald kan worden. Vermeld wel in jouw email de gewenste inlognaam en wachtwoord plus de adresgegevens van de organisatie.