• 2
  • 83
  • 4
  • 95
  • 6
  • 7


Een individueel lidmaatschap is ideaal voor thuis

Als gezin kan je heel gemakkelijk een individueel lidmaatschap afsluiten. Dit geeft een jaar lang onbeperkt toegang tot alle ideeën. Je kunt lid worden door te klikken op 'Kies dit lidmaatschap' of op de groene button rechtsonder aan de pagina.

Betaling

De betaling gaat via Ideal. Na het invullen van je gegevens en de betaling kan je al binnen een paar minuten online zijn en komen alle ideeën beschikbaar.boy child childhood 207653

Mocht je in België wonen en lid willen worden van Creatief Kinderwerk, dan kan je waarschijnlijk niet met Ideal betalen, maar dit is geen probleem. Als je ons een mail stuurt via info@creatiefkinderwerk.nl, dan maken wij een lidmaatschap voor je aan en kan je achteraf via een bankoverschrijving betalen.

Geen automatisch verlenging

Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, maar loopt na een jaar af. Wel ontvang je een aantal weken van te voren een herinneringsmail met de mogelijkheid om je lidmaatschap te verlengen. Na het eerste jaar krijg je een vaste korting en kost het lidmaatschap nog maar 25 euro per jaar.

Inlognaam en wachtwoord

Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, maar loopt na een jaar af. Wel ontvang je een aantal weken van te voren een herinneringsmail met de mogelijkheid om je lidmaatschap te vernieuwen. Na het eerste jaar krijg je een vaste korting en kost het lidmaatschap nog maar 25 euro per jaar. 

Veel plezier met je lidmaatschap!

Matthijs en Lindsey Vlaardingerbroek