• Lidmaatschap zorgt ervoor dat je als persoon of als gezin toegang hebt tot alle ideeën op Creatief Kinderwerk. Tevens ondersteun je hiermee de visie van Creatief Kinderwerk om een ultieme, digitale werktafel voor christelijke kinderwerkers te creëren, zodat zij over alle tools en ingrediënten beschikken om er een krachtig en kleurrijk kinderwerk van te maken!

    Je aanmelden voor een jaarabonnement is heel eenvoudig. Al binnen een paar minuten heb je een jaar lang toegang tot alle bestaande en nieuwe ideeën. 

  • Een groepslidmaatschap is ideaal voor kerken en basisscholen. Met een groepslidmaatschap hebben alle kinderwerkers of leerkrachten een jaar lang onbeperkt toegang geven tot alle ideeën op Creatief Kinderwerk. Deze kinderwerkers of leerkrachten delen dan dezelfde inlognaam en wachtwoord. 

    Het is belangrijk om een inlognaam te kiezen die voor iedereen bruikbaar is. Bij een groepsabonnement hoeft dit geen emailadres te zijn. Het kan de naam van de school of van het kinderwerk zijn. Ditzelfde geldt voor het wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je met iedereen kunt delen. 

    Je aanmelden voor een groepslidmaatschap is heel eenvoudig. Al binnen een paar minuten heb je een jaar lang toegang tot alle bestaande en nieuwe ideeën. 

    Voor de betaling van het groepslidmaatschap ontvang je later per mail een factuur zodat je de kosten kunt declareren.