Een groepslidmaatschap is ideaal voor kerken of scholen

Als gemeente of als school kan je heel gemakkelijk een groepslidmaatschap afsluiten. Dit geeft  alle kinderwerkers of leerkrachten een jaar lang onbeperkt toegang tot alle ideeën.

Betaling kan op twee manieren:

1.  Je kunt hier op de site via Ideal betalen, dan ontvang jelater van ons een factuur, zodat je de kosten (eventueel) kunt declareren. Als je voor deze optie kiest, klik  op 'Kies dit lidmaatschap' of de groene button rechtsonder aan de pagina.

2.  Je kunt ons ook een mail sturen: info@creatiefkinderwerk.nl. Dan maken wij voor jou een groepslidmaatschap aan. Wij sturen je dan achteraf een factuur, die door de organisatie betaald kan worden. Vermeld wel in jouw email de gewenste inlognaam en wachtwoord plus de adresgegevens van de organisatie. 

Geen automatisch verlengingboy child childhood 207653

Het groepslidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, maar loopt na een jaar af. Wel ontvang je aantal weken van te voren een mail met een herinnerin en een link om je lidmaatschap te verlengen. 

Inlognaam en wachtwoord

Iedereen van de groep kan met dezelfde inlognaam en hetzelfde wachtwoord op elke pc inloggen. Het is belangrijk om een inlognaam te kiezen die voor iedereen bruikbaar is. Het kan de naam van de school of van het kinderwerk zijn. Ditzelfde geldt voor het wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je met iedereen kunt delen.Je lidmaatschap is dus niet aan je persoonlijke computer verbonden.

Veel plezier met je lidmaatschap!

Matthijs en Lindsey Vlaardingerbroek