Een groepslidmaatschap is ideaal voor kerken en basisscholen. Met een groepslidmaatschap hebben alle kinderwerkers of leerkrachten een jaar lang onbeperkt toegang geven tot alle ideeën op Creatief Kinderwerk. Deze kinderwerkers of leerkrachten delen dan dezelfde inlognaam en wachtwoord. 

Het is belangrijk om een inlognaam te kiezen die voor iedereen bruikbaar is. Bij een groepsabonnement hoeft dit geen emailadres te zijn. Het kan de naam van de school of van het kinderwerk zijn. Ditzelfde geldt voor het wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je met iedereen kunt delen.  

Betaling van een groepslidmaatschap kan op twee manieren:
 
1.  Je kunt hier op de site via Ideal betalen, dan ontvang je na afloop een factuur zodat je de kosten (eventueel) kunt declareren. Als je voor deze optie kiest, klik op 'Kies dit lidmaatschap'.

2.  Je kunt ons ook een mail sturen: info@creatiefkinderwerk.nl. Dan maken wij voor jou een groepslidmaatschap aan, zodat jullie gelijk kunnen inloggen. Wij sturen je dan achteraf een factuur, die door de organisatie betaald kan worden. Vermeld wel in jouw email de gewenste inlognaam en wachtwoord plus de adresgegevens van de organisatie. 
 

De betaling gaat via Ideal. Na het invullen van je gegevens en de betaling kan jij en je medewerkers binnen een paar minuten online zijn en komen alle ideeën beschikbaar.

Het groepslidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, maar loopt na een jaar af. Wel ontvang je aantal weken van te voren een mail met een vraag en een link om je lidmaatschap te vernieuwen. 

Matthijs

Iedereen van de groep kan met dezelfde inlognaam en hetzelfde wachtwoord op elke pc op Creatief Kinderwerk inloggen. Je lidmaatschap is dus niet aan je persoonlijke computer verbonden.

Voel je vrij om al het beschikbare materiaal uit te printen. 
Als lid mag je zoveel kopietjes maken, als dat je nodig hebt. 

Veel plezier met je lidmaatschap!

Matthijs