Meer dan duizend ideeën voor creatieve geloofsoverdracht


Word vandaag nog lid van Creatief Kinderwerk!

Ben je op zoek naar gemakkelijke, leuke en creatieve ideeën voor je zondagsschool, kindernevendienst, kindermomenten in de kerk, in de klas of thuis? Hier op Creatief Kinderwerk bieden wij je meer dan duizend ideeën voor geloofsoverdracht aan kinderen. 

Je kunt kiezen uit twee verschillende lidmaatschappen:

- Een persoonlijke lidmaatschap voor slechts 35 euro per jaar. Dit geeft jou en je familie onbeperkt toegang tot alle ideeën.

- Een groepslidmaatschap voor slechts 125 euro per jaar. Dit geeft alle kinderwerkers in je kerk of alle leerkrachten op school onbeperkt toegang tot alle ideeën.

button kies een lidmaatschap


Ben je al lid van de Kinderwerk Nederland?

Vanuit Creatief Kinderwerk zijn wij met de Facebookgroep Kinderwerk Nederland gestart. Dé ontmoetingsplek van kinderwerkers en christelijke leerkrachten in Nederland of België.

Kinderwerk Nederland is een community van honderden kinderwerkers en leerkrachten, waarin wij elkaar bemoedigen, ideeën uitwisselen, in gesprek gaan, vragen stellen, antwoorden vinden, inspiratie opdoen en een luisterend oor vinden. Jij bent van harte welkom! 

button word deel van de facebook groep



PS. We bieden deze ideeën in het Engels aan - Sunday school lessons, kidmin ideas and children´s ministry ideas on www.creativekidswork.com/