Zeven Volledige Werkboeken Voor Jou


Ben je op zoek naar hele werkboeken vol clubprogramma's en gebedsideeën voor je kinderwerk, voor je school, voor thuis? Hieronder vind je een selectie zeven werkboeken. Als je hier op de site zoekt, vind je al onze werkboeken.

Zeven complete Werkboeken voor jou1. Werkboek met 17 ‘creatieve Paas(gebeds)ideeën’

werkboek paas gebedsideeen

In dit werkboek vind je zeventien  creatieve (gebeds)ideeën die je binnen het kinderwerk  rondom het Paasverhaal, Goede Vrijdag en Palmzondag kunt gebruiken.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier. 

2. Werkboek Solid Kids met 6 clubprogramma's over het thema 'Stelen of geven’

werkboek stelen geven

Om het iedereen gemakkelijker te maken, hebben we de zes clubprogramma’s rondom ‘Stelen of geven’ samengevoegd in een werkboek. Dan heb je alle ideeën bij elkaar. Bij elkaar is het russen de zes en negen uur aan materiaal ove dit interessante thema.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier. 

 

button is jouw kerk al lid van creatief kinderwerk

3. Werkboek met 14 ‘creatieve Kerst (gebeds)ideeën’

gebedsideeenkerstIn dit werkboek vind je veertien creatieve (gebeds)ideeën die je thuis, op school of binnen het kinderwerk kunt gebruiken rondom een kerstviering of tijderns de Adventweken. 

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier.


4. Werkboek Solid Kids met 5 clubprogramma's over het thema 'Pesten of bevestigen’

'werkboek pestenOm het iedereen gemakkelijker te maken, hebben we de vijf clubprogramma’s rondom ‘Pesten of bevestigen’ samengevoegd in een werkboek. Dan heb je alle ideeën bij elkaar. Bij elkaar is het russen de vijf en acht uur aan materiaal ove dit interessante thema.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier.


5. Werkboek ‘30 creatieve gebedsideeën’ 

Werkboek creatieve gebedsideeen

In dit werkboek vind je dertig ideeën om met kinderen en volwassenen creatief te bidden. Ik hoop dat deze ideeën kinderen en volwassenen mogen helpen om op een nieuwe manier in contact met God te komen.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier. 

 
6. Werkboek '20 creatieve ideeën: De gemeente als kudde & Jezus als de Goede Herder' 

werkboek goede herder

Gedurende een aantal maanden hebben we binnen onze missionaire wijkgemeente naar het thema 'de gemeente als kudde' en 'Jezus als Goede Herder' gekeken. Om hier binnen de diensten en binnen het kinderwerk goed vorm aan te kunnen geven, hebben we twintig nieuwe ideeën bedacht. We bieden je deze ideeën graag aan in de vorm van een werkboek.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier.


7 .Werkboek 'In 45 ideeën door het 'Onze Vader' gebed'

werkboek onze vader

In dit werkboek vind je alle vijfenveertig ideeën om met kinderen biddend, ontdekkend, lerend en met handen en voeten door het gebed ‘Onze Vader’ te gaan. Ik hoop dat deze ideeën mogen helpen om dit bekende gebed op een frisse manier levens te verrijken.

Wil je meer over dit idee weten, klik dan hier.


Natuurlijk is dit slechts een selectie van de diverse complete werkboeken
die je op Creatief Kinderwerk kunt vinden.

Wil je al onze werkboeken inzien, klik dan hier.